onsdag 16 maj 2012

Afternoon Tea at The Berkeley


Jag och Maria har ett bord bokat på The Berkeleys på lördag: för deras berömda Prêt-à-Portea (afternoon tea)!Vad jag har hört  är ett afternoon tea som en riktig fashionista inte kan eller får missa!Jag hörde tallas om The Berkeleys afternoon tea långt innan jag ens flyttade till London och jag har länge velat gå dit och avnjuta deras lyxia afternoon tea!Det är svårt att få tag i ett bord, man måste boka någon/några månader i förväg (helgerna är dem som är svårast!!) men har man lite tur kan man lyckas.

Jag har som sagt velat detta länge och jag ville göra det alla fall innan jag flyttar hem till Sverige igen. Men det såg helt hopläst ut det var fullbokad varje helg (det är svårt för mig att gå på vardagarna och jag är ledig under helgerna så det passar mig bäst)!Men jag var envis och kolla ofta på deras bokningshemsida och såg att dem hade släppt en tid under lördagen den 19 Maj!Blev superglad!Berättade snabbt för Maria och sedan reserverade jag ett bord och voila - nu på lördag är det alltså dags!

Bokningen lyckades jag fixa i söndags och ända sedan dess har jag jag tänkt och klurat på outfiten. Eftersom det är dress code (smart casual) kan man inte klä sig hur som helst - därför vill jag att det ska bli en snygg och passande outfit!Jag har nu bestämt!Som jag längtar till lördag!

Detta är en något som jag unnar mig själv och det känns lyxigt!Försöker unna mig lite nu så här dem sista månaderna och verkligen göra saker som jag vill hinna med innan det är dags att flytta från älskade London.





Det som kännetecknar samt utmärker The Berkeleys Prêt-à-Portea (fashionista twist) Afternoon Tea från alla de andra som erbjuds i London är att kakorna, bakelserna är gjorda efter senaste modet! De väljer ut de senaste it-väskorna, skorna och kläderna från de mest kända designer och gör om dem till njutningsbara kakor!Detta kära läsare är något helt i min smak!Åhh vad jag ska njuta!Måste verkligen ta med kameran alla dem vackra små bakverken!


 LOVE

Inga kommentarer: