Förra söndagen en surdegskak, om heter Herman. Man ska mata Herman ett par dagar och sedan grädda. Innan man gör det så sparar man ca 2 dl ( jag kunde ge bort 3 st), för att ge till sina vänner, så att de i sin tur kan baka och ge med sig av den härligt glada kakan HERMAN!
Tack C, han blev gräddad (bakad/matad) idag och jag har tagit hand om honom på bästa sätt!Får tyvärr inte äta något av Herman men dom andra har mumsat på honom, och säger att han är supergod!Han luktar gott med, heheh. Tänk er kanel och jul!Det ät Herman!Men jag tänker frysa in en eller två bitar som jag får äta den första december!Då ska jag sätta tänderna i honom, yummy!
Vem vet kanske du får en egen Herman deg i framtiden?Som har en knytning till mig...
Lycka till A, S och M med era Herman!
Nu är det dags för mig att plugga lite...
KRAMAR!!!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar